[Kezdőlap] [Kapcsolat]

Heti Kandallóterv Inspiráció - Sorsolás

A Kandalló Tervezés Csapata által minden héten elkészített és a Heti Kandallóterv Inspirációban publikált kandalló tervet kisorsoljuk a bejegyzés értesítőre feliratkozott olvasóink között.

A játék részvételi szabályzata:

  1. Ahhoz, hogy a nyertesek között lehessen Ön is, e-mail címével regisztrálnia kell a bejegyzés értesítőre. Ezzel e-mail címe bekerül abba az adatbázisba, ahonnan a sorsoláskor a számítógép véletlenszerűen kiválaszt egyet.

  2. Minden héten pénteken sorsolást tartunk, amikor számítógépes véletlenszerű eljárással kiválasztunk egy e-mail címet az adatbázisból. Ha a kiválasztott e-mail cím az elmúlt negyed évben már nyert, akkor a sorsolást megismételjük, mindaddig, amíg olyan e-mail címet sorsol ki a számítógép ami legalább negyed éve nem nyert.

  3. A sorsolás eredményéről e-mailben tájékoztatjuk a feliratkozottakat, valamint a weboldalunkon, az Olvasóink számára elérhetővé tesszük a nyertesek listáját.

  4. A nyertes a nyereményt elektronikus formátumban kapja meg a sorsolást követő héten.

  5. A nyeremény nem váltható át semmilyen egyéb szolgáltatásra, ha a nyertes nem tart rá igényt, akkor újra sorsoljuk egy következő időpontban.

Feliratkozom a bejegyzés értesítőre! >>